Associació Acirkaos

Associació

Associació Acirkaos

Des de 2013

    ACIRKAOS Circ Social és una proposta pedagògica integral que proposa descobrir el circ a través del joc, estimulant la fantasia, el desenvolupament d’habilitats físiques i les arts escèniques, sense oblidar l’educació en valors que es transmet i fomenta en les nostres activitats.

    Campaments de Circ | L’estiu del 2015 iniciem el projecte “ACIRKAOS AL SOL”, una proposta lúdica i educativa oferint la natura i l’aire lliure com a mitjà per la realització de les activitats circenses.

    Escola Anual de Circ Social | La utilització del Circ com a eina educativa i de socialització, ens permet treballar des d’una perspectiva inclusiva la integració de grups vulnerables i la millora de determinades situacions de risc social.

    Festival de Circ | Davant la necessitat de desenvolupar i difondre la cultura de circ a les Illes Balears, proposem el FESTIVAL DE CIRC ACIRKAOS. Donam continuïtat al treball realitzat durant 9 anys per l’equip Acirkaos, a l’hora que es consolida com una entitat que promou les arts escèniques a la societat menorquina. Festival amb una clara línia social, orientat a l’àmbit artístic professional. Final d’Agost.