Es Garrover de Mallorca

Societat limitada

Es Garrover de Mallorca

Des de 2015

Empresa dedicada a la investigació i cultiu, del diferents variants de garrover. A més de la producció d’aliments ecològics de garrofa.

Farina de garrofa | 100% garrofa ecològica en pols torrada. Alternativa dolça del cacau. Perfecta per mesclar amb llet, iogurts, per fer pa i rebosteria.

Crema zero sense sucres afegits | Crema de garrofa per untar. Procedent de garrofa de l’agricultura ecològica de Mallorca. Enfocat per a dietes baixes en greix. Ideal per als nens, aportant un alt contingut energètic. Crema llista per untar en galetes, pa … també per cobertures de rebosteria. Ideal com a substitut de la crema de cacau i que no posseeix cap component excitant com la cafeïna, la teobromina o la teofil·lina.

Xarop de garrofa | Edulcorant natural cremós per crep, gofres, pastissos. Infusió de garrofa concentrada, producte local ecològic procedent de Mallorca, sense gluten i vegà. Baix en greix saturat, amb alta aportació energètica.

Salsa de garrofa | Salsa 100% garrofa. Xarop semidolç de multi ús que es pot utilitzar com a edulcorant per bescuits, galetes, begudes fredes o calentes, iogurt i kèfirs, formatges tous, gelats, arrossos, carns i amanides.

Infusió de garrofa | Garrofa ecològica de Mallorca suaument torrada i trossejada per aconseguir una perfecta infusió. Sense cafeïna ni teïna. Saciant i energitzant. Ideal per dietes baixes en greixos. 30gr per litre d’aigua calenta a 90-95º, durant 5-7min.

Goma de garrofí | 100% Goma de garrofí d’agricultura ecològica. Producte espessidor derivat de la garrofa ecològica de Mallorca. Ideal per rebosteria i pastisseria, així com també per a salses i gelats. Amb un alt contingut energètic.

Cafè de garrofa | Garrofa ecològica de Mallorca suaument torrada i trossejada. Sense cafeïna ni teïna. Saciant i energitzant. Ideal per dietes baixes en grasses. Ideal per utilitzar a la cafetera italiana tradicional.